gesloten van 26/12 t.e.m. 08/01
Jarno Motors - Antwerpen

X-Cape Gold Wheels edition

De iconische X-Cape 650, de Adventure merknaam van Moto Morini, verbaast met een nieuw voorstel. De goudkleurige optie wordt toegevoegd aan de traditionele lichtmetalen of spaakwielen.

De Gold Wheels Edition vertegenwoordigt een onderscheidende, unieke oplossing, met een gedurfd karakter, voor degenen die, naast de zekerheid van de bekende crossover, op zoek zijn naar exclusieve, originele, gepersonaliseerde details. Dit is een comfortabele maar sportieve wagen, die het avontuur op de weg de warme en kostbare tinten van het gouden uur schenkt.

Alberto Monni, Deputy General Manager van Moto Morini spreekt:

"Ik kan met trots zeggen dat onze X-Cape een van de meest gevraagde motorfietsen van dit moment is. Degenen die voor de X-Cape kiezen, weten dat het dankzij de onderdelen van topkwaliteit een van de meest concurrerende producten op de markt is. Daarom is deze motor sinds zijn lancering een icoon voor zijn categorie geworden. We hebben besloten om dit te vieren met een speciale editie: de gouden kleur vertegenwoordigt het prestige en de energie van de Moto Morini familie - die overigens in 2022 haar 85-jarig bestaan viert."

De kenmerken van de Gold Wheels Edition blijven dezelfde van de X-Cape die we kennen - veelzijdigheid en betrouwbaarheid - met een 4-takt twin-cilinder motor, 650 cc, aangedreven door 60 PK.

Het onmiskenbare trellis frame, stevig en gemaakt van staal, samen met het karakteristieke comfort van het brede en verstelbare stuur, gecombineerd met dat van het royale zadel, zorgen voor een optimale positie, zowel voor de bestuurder als voor de passagier, ook tijdens lange ritten.

De premium uitrusting blijft onveranderd, met zoals altijd de uitrusting van de meest gerenommeerde merken van Italiaanse topkwaliteit.

Het Brembo remsysteem - een garantie voor veiligheid - wordt gecombineerd met een uitschakelbaar BOSCH ABS systeem.

De eveneens verstelbare Mazzocchi-vorken zijn ontworpen om een maximale stabiliteit op elk type weg te garanderen, samen met de Pirelli Scorpion Rally STR-banden, een onmisbare steun om elke ondergrond aan te kunnen.

Alle details zijn vakkundig ontworpen om te bevestigen dat de X-Cape-ervaring altijd op maat van de bestuurder is gemaakt: het gemakkelijk aanpasbare windscherm, het grote 7" TFT-scherm, de constante draadloze controle van de bandenspanning, het geïntegreerde Bluetooth-systeem.

Wendbaar en gemakkelijk te besturen, zowel op lange ritten als in het drukke stadsverkeer, zowel op onverharde wegen als op de weg, is de X-Cape Gold Wheels Edition een enthousiaste en bekwame reisgezel, voor wie niets onmogelijk is, en die met zijn aanraking de weg goud kleurt.

Ontdek alle Moto Morini motoren nu bij Jarno Motors
De ruimste en meest complete Moto Morini showroom van de hele Benelux!
Contact Jarno Motors
Jarno Motors BV
Industrielaan 5 Unit 1
2950 Kapellen
(Industrieterrein Bosduin)
BE0719.810.967
+32 (0)3 535 12 71
+32 (0) 468 05 13 06 (Whatsapp)
Di. tot vrij. :
9.30 -12.30 en 13.00 - 18.00

Zaterdag:
10.00 tot 16.00

Zondag & maandag gesloten.

• Showroom buiten de openingsuren kan op afspraak.
© Wowart.
phone-handsetmap-markermap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram