gesloten van 26/12 t.e.m. 08/01
Jarno Motors - Antwerpen

Moto Morini lanceert de Seiemmezzo-familie

Street en Scrambler voor elk type motorrijder

Moto Morini brengt de SEIEMMEZZO familie op de markt, de langverwachte lijn van veelzijdige en betrouwbare medium wegmotoren met het merk "Trivolzio". Hij zal vanaf september te koop zijn in twee versies, de STR (Street), voor de liefhebbers van de meest pure naked motorcycles, en de SCR (Scrambler), bedoeld voor diegenen die ook tijdens hun uitstapjes het originele en elegante design willen.

Twee gelijkaardige modellen, maar zeer verschillend van karakter, verenigd door dezelfde naam, SEIEMMEZZO - een unieke en gastvrije familie, bestemd voor de zuiverste motorrijders, die een leuk en wegwaardig voertuig wensen, dat hen kan vergezellen op dagelijkse verplaatsingen en op tweewielige tochten.

Gekenmerkt door een exclusief en klassiek design, onderscheidt de SEIEMMEZZO zich met persoonlijkheid van de typische vormen van dit segment, dankzij een eenvoudige en harmonieuze look die de smaak van een uitgesproken transversaal publiek omarmt. De hoekige lijnen laten dus ruimte voor een zuiver en tijdloos design, met behoud van een precieze, oprechte en dynamische rijstijl.

De STR, een echte naked, wordt gekenmerkt door de voor het segment typische rijpositie, met behoud van een harmonieus uiterlijk en gemakkelijk te hanteren chassisafmetingen - zoals de 16-liter tank en een comfortabele positie voor zowel de bestuurder als de passagier.

De SCR, met een meer avontuurlijk karakter, is een modieuze straatmotor, ontworpen voor liefhebbers van vintage lijnen. Hij valt op door een hoog spatbord, een kuip, een zadel in lederkleur en een gouden vork.

De tank, eveneens van 16 liter, toont hem als een uitgesproken en authentieke scrambler, die een grote autonomie garandeert.

Vanuit technisch oogpunt keren enkele nu kenmerkende elementen van Moto Morini, terug in beide motorfietsen, zoals het Brembo remsysteem - een garantie voor veiligheid - en de Pirelli banden, essentieel voor het genieten van elk type route.

Het frame is, zoals altijd, een stevige stalen constructie, die de aluminium achterbrug ondersteunt.

De velgen - 18 inch vooraan en 17 achteraan - zijn in beide gevallen tubeless, met een verschillende esthetiek en technologie voor de twee versies: de SCR is uitgerust met een resistente spaakstructuur, de STR biedt een lichtere versie in aluminiumlegering. Het 18" voorwiel en de verstelbare voorvork, met een diameter van 43 mm, zijn gekozen om een maximale wegligging te garanderen, waardoor de fietsen geschikt zijn voor zowel ruw terrein in de stad als bergpassen. Oneffen paden kunnen met een gerust hart worden getrotseerd. Het veringscompartiment, volledig van het merk Kayaba, is ruim verstelbaar.

Het goed geproportioneerde en comfortabele zadel, op slechts 810 mm van de grond, samen met het ontwerp van de tank, biedt perfecte ergonomie voor rijders van alle maten en ook voor de passagier. Bijzonder waardevol is de positie van het stuur, breed en niet te dicht bij het bovenlichaam van de rijder voor de SCR, terwijl het voor de STR een sportievere set-up garandeert.

Het TFT-kleurenscherm van 5", dat wordt aangestuurd door verlichte bedieningselementen op het stuur, geeft toegang tot een volledig en duidelijk informatieoverzicht, zelfs in omstandigheden met slecht zicht. Met het geïntegreerde Bluetooth-communicatiesysteem kunt u tegelijkertijd een telefoon en twee hoofdtelefoons bedienen - zonder uw ogen van de weg te halen.

De standaarduitrusting wordt gecompleteerd door volledige LED-koplampen die de SEIEMMEZZO identificeren als een kwaliteitsproduct door zijn kenmerken en aandacht voor detail, zowel functioneel als esthetisch.

De motor wordt op de markt gebracht in de standaard versie of beperkt tot 35 kW (voor houders van een A2 rijbewijs), geleverd door een zeer betrouwbare, makkelijke en leuke motor, maar ook laag in verbruik, perfect voor al diegenen die op zoek zijn naar een partner, trouw en onvermoeibaar.

Met aantrekkelijke en comfortabele motoren, zowel voor uitstapjes in de stad als voor weekends buiten de stad, is het SEIEMMEZZO-gamma voorbestemd om de protagonist te worden in het segment van de middelgrote wegmotoren.

Ontdek alle Moto Morini motoren nu bij Jarno Motors
De ruimste en meest complete Moto Morini showroom van de hele Benelux!
Contact Jarno Motors
Jarno Motors BV
Industrielaan 5 Unit 1
2950 Kapellen
(Industrieterrein Bosduin)
BE0719.810.967
+32 (0)3 535 12 71
+32 (0) 468 05 13 06 (Whatsapp)
Di. tot vrij. :
9.30 -12.30 en 13.00 - 18.00

Zaterdag:
10.00 tot 16.00

Zondag & maandag gesloten.

• Showroom buiten de openingsuren kan op afspraak.
© Wowart.
phone-handsetmap-markermap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram